Jentien

Hallo!

Mijn naam is Jentien, welkom op mijn site. Ik wil je hier graag informeren over yoga en in het speciaal Yin Yoga.

Ik ben geboren in Zuid Afrika en heb daar een geweldige vroege jeugd gehad waar het contact met de natuur, dieren en mensen, centraal stond. In Nederland moest ik erg wennen aan de haastige, drukke manier van leven. Altijd bleef het verlangen en na afronding van mijn eerste studie, de lerarenopleiding tekenen, vertrok ik weer om de wereld verder te ontdekken. Dit bracht me o.a. naar Israël, Brazilië, en Spanje, waarna ik, na prachtige reis- en werkervaringen, in Nederland in het kantoorleven belandde. Ik volgde daarnaast cursussen in massagetechnieken, healing en intuïtieve trainingen. Toen mijn eerste zoon werd geboren besloot ik het kantoorleven vaarwel te zeggen en ging pedagogiek studeren in Amsterdam en specialiseerde me daarna in autisme spectrum stoornissen. Ik woonde en werkte in die tijd in Utrecht en begon hatha yoga te beoefenen. Dit deed ik, naast fietsen en hardlopen, niet alleen voor een gezond en soepel lijf, maar ook om in deze drukke tijd, goed bij mezelf te leren blijven. Dit pad leidde me tenslotte naar het volgen van yoga docentenopleidingen. Alle wegen vloeiden samen.

De Yin Yoga docentenopleiding heb ik gedaan aan de Yin Yoga Academy in Sneek.

Het beoefenen van Yin Yoga ondersteunt me om in balans te blijven. In mijn dagelijkse leven heb ik de zorg voor 2 jonge kinderen. Wij wonen in Paterswolde en ik werk in Groningen als ambulant begeleider met studenten met een vorm van autisme.

Wanneer je naar aanleiding van de informatie op deze site graag wat meer wilt weten dan kun je me altijd emailen: jentientouwen@hotmail.com.

Namaste, Jentien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.